tisdag 8 december 2009

Gävlebögar som fått nog?

Katolska kyrkan i Gävle har enligt uppgift, i Dagen och gd.se, blivit utsatt för skadegörelse.

Är det månne några Gävlebögar som fått nog av katolska kyrkans homofientlighet?

6 kommentarer:

  1. En plump kommentar i samma oförstående anda som övriga Världens åsikter om katolsk övertygelse? Vilken stämpel sätter Gr. Rex på homosexuella (dessutom i en namngiven stad) genom denna kommentar? Var finns din egen "kärlek" och och var finns rätten i denna kommentar?

    Vem som än "fått nog" av något i det katolska eller något annat samfund bör hålla sig för god för inbrott och skadegörelse om han/hon/de vill bli tagen på allvar!

    Du får vara hur onyanserad eller nyanserad du vill. Ditt slapphänta rättfärdigande av vandalism i den politiska korrekthetens namn var väldigt bra - nu kan man förutom att anklaga dig för brist på nyans dessutom helt låta bli att ta dig på allvar!

    F.d. bloggare

    SvaraRadera
  2. F.d. bloggare,

    Som så många andra högerspöken låter du den Ondes agenda gå före det enkla läsandet.

    Jag ställde en fråga. Givetvis anser jag inte att det är rätt att ge sig på döda ting i kampen mot kristen enfald!

    Du frågar var kärleken och rätten finns? Finns den i den idiotkristna förföljelsen av de homosexuella genom den lika efterhängsna som orättfärdiga syndastämpeln?

    Det vore sannerligen inte av godo, men inte hade det varit förvånande om EN kyrka brann som svar på kristenhetens långa förföljelse av det homosexuella folket!

    SvaraRadera
  3. Du är välkommen att fika med bögarna i Katolska Kyrkan i Stockholm. Fråga dem om de vill att någon bränner upp deras kyrka.

    Det finns kanske öppet homosexuella katolska utövare i Gävle också, men den församlingen har jag ingen koll på...

    SvaraRadera
  4. Vad roligt att höra att katolska kyrkan i Stockholm uppmuntrar homosexuella par att komma hand i hand och att deras livsstil accepteras fullt ut!

    När jag ställer en fråga - vilket jag gjorde i mitt inlägg - är jag beredd på att svaret på den frågan är 'nej'.

    SvaraRadera
  5. En bokstav saknas på tangentbordet(mellan å och ö)
    De kristna som inte stödjer praktiserad homosexualitet ar inte fientliga mot homosexuella. De anser daremot inte att man kan förena att vara en larjunge till Jesus
    och samtidigt praktiserande homosexuell.Jag var emot svenska kyrkans införande av enkönade vigslar eftersom jag inte ville att homosexuella par skulle luras andligt-få en check utan tackning utskriven. Det var allstå
    för att jag ar för och inte mot homosexuella som jag var emot enkönade vigslar i sv. kyrkan och fortfarande ar det.

    Ingen tvingas förresten att följa Jesus och vara med i en församling. OM man gör valet att vara med i t.ex. katolska kyrkan så ar man förmodligen inte praktiserande homosexuell och om man å andra sidan ar det så gör man förmodligen inte valet att vara med i katolska kyrkan. Jag ar inte katolik men jag ar emot vandaliseringen. För övrigt kanske det bara
    ar fyllerister som vandaliserar utan någon ideologisk tanke.

    SvaraRadera
  6. Anonym,

    "De kristna som inte stödjer praktiserad homosexualitet ar inte fientliga mot homosexuella."

    Ett påstående som faller på sin egen orimlighet och förefaller bygga på den sedvanliga okunskapen om homosexualitet och den homosexuella människans verklighet. Att inte stöda 'praktiserad homosexualitet' är att vara homofientlig (vilket i o f s inte behöver innebär att man uppvisar ett fientligt beteende i vardagslivet gentemot sin nästa).

    Att vidare sätta motsats mellan av vara homosexuell och att följa Kristus är naturligtvis som att medvetet sätta krokben för sina medmänniskor på vägen mot Gud och hindra dem från att komma fram när Hans befallning är att leda dem till Honom.

    Så, Anonym, tänk om och ta reda på mera om vad homosexualitet är. Vänd dig sedan bort från den bedrägliga homofientligheten och Djävulens väg.

    SvaraRadera