tisdag 27 oktober 2009

Kuliss

Svenska kyrkan har onekligen begått ett misstag som inte valt att avstå vigselrätten. Istället har man nu hittat en lösning på problemet där man alldeles i onödan hanterar stora personalgrupper på ett synnerligen ovarsamt och - trots tappra försök till motsatsen - respektlöst sätt.

Dessutom har man lyckats skapa en debatt som SETT UT att handla om bekännelse och äktenskap, men som i själva verket dolt ett annat samtal. Man måste vara intellektuellt allvarligt begränsad för att inte inse att "försvar för äktenskapet" är en kuliss som döljer den homofientliga agendan.

Anledningen till att man inte inser detta enkla faktum kan också vara att man är alltför lyhörd för det gift som Djävulen och hans kyrkliga agenter i de "klassiskt kristna" falangerna dryper i öronen på de godtrogna. "Bibeltrogen" och "klassisk kristen tro" är några av de tomma fraser som ger uttryck för något som till största delen är andlig fåfänga och som försämrar möjligheterna till äkta omvändelse och verklig tro på Jesus Kristus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar